Научете се да играете Texas Holdem онлайн

Научете се да играете Texas Holdem онлайн

Обучение hold ' em покер започва с раздаването и реда за възпроизвеждане, както е описано по-горе. След като всички залози са завършени, всички играчи, останали в ръката с покет карти вече не се излага на владенията си, за да се определи победителя.

Въпреки че тази стратегия често се препоръчват, някои от професионалните играчи успешно използват други стратегии, а също така. Някои казина, които предлагат hold ' em и позволяват на играча вляво от големия блайнд, за да разпространяваме допълнителен видео-отгоре, като правило, два пъти сумата на големия блайнд. Това предизвиква да действа на играча в големия блинд, а играчът има възможност да се повиши, когато става въпрос за реда си отново.

казино

Всичко друго остава същото, както в традиционните no limit hold ' em. Действието винаги се започва от първия играч отляво на дилъра, може да залагате и да се повиши колко е угодно на всеки рунд на залагане (префлоп, флоп, търн и Ривър).

Това са първите три от петте общи карти, които могат да се използват от всички играчи, заедно със своите покет карти, за да направите най-добрата покер ръка. Преди занимаващи карти, принудителни залози, наречени "голям блинд (BB)" и "малък блинд (SB) с" (или слепи) са направени. Малкия блинд е винаги на място отляво на дилъра и големия блинд-това е място вляво от малкия блинд. Размери щори са предварително определени, а малкият блинд обикновено е половината от големия блинд. След като банката е определен, ръцете hold ' em покер.

Основно събитие на най-големите онлайн и офлайн турнири в Texas единственият формат, обем. Залози отново започва с активен играч, намиращ се по посока на часовниковата стрелка от дилъра. Действието започва в ляво от големия блайнд, който се смята за "на живо" залог в този рунд.

Като разбра, букмейкър действието започва в ляво от дилъра, т.е. той или тя действа на последно място. Това е голям плюс, тъй като можете да решите какво да правя, след като всички останали. Тази "нова позиция" продължава през ръката, така че другите играчи ще бъдат по-внимателни, да свири и да сте. В резултат на това, можете да разширите изборът на начална ръка малко, когато сте в късна позиция.

Въпреки че не спечели всяка ръка, той е непобедим в средно голям брой ръце. Програмата показва повече вариативности в тактиката от професионални играчи, като например да блъфира със слаби ръце, че професионалните играчи, като цяло пъти. Публичен интернет-достъп, да гледат и да играе срещу Цефея е на разположение.

Играчите, които се регистрират и да участват в турнири на Texas Hold ' em получава стартов стак чипове за покер с директора на турнира (td). Играчи, седнали на масата с другите играчи и дилъри. За да спечели 1-во място, трябва да е последният човек, останалото в турнира, събрали всички чипове в игра.

След като всички играчи търгуват своите карти, на втория рунд на залагане. Играчът непосредствено в ляво от дилъра това SB (small blind), а играчът вляво от СБ, ББ (голям блайнд). И двамата играчи поставят щори, преди да и се занимава, и ето защо залог се нарича "сляпо". В повечето случаи, ББ точно два пъти СБ или в близост до него. На масата от 8 до 10 играчи, трябва да играете на не повече от 25% от своите стартови ръце, включително и щори.

Ръка в Texas hold ' em се състои от минимум един и максимум четири кръга. Ръка приключва, когато всички играчи спасовали, или последен кръг на залагане се счита за приключила и все още в ръка – което се случи първо. Целта е да спечелите толкова чипове, колкото можете, едно гърне от време на време. В играта има няколко разновидности, включително без ограничения и спред-лимит. След префлоп кръг на залагане, което предполага, че остава поне още двама играчи, участващи в ръка, дилърът раздава на флопа-три открити общи карти.